Relatiegeschenken

Poll Promotion verzorgt al ruim 30 jaar professionele, originele relatiegeschenken om relaties, klanten of leveranciers te binden aan je bedrijf en bedanken voor de samenwerking.

Met een passend en goed gekozen geschenk zal de boodschap langer blijven hangen en zal je als bedrijf niet snel vergeten worden door de (potentiële) klant. Denk aan een geschenk wat iedere dag of regelmatig gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld een to-go koffiemok of een uitwisbaar notitieboek. Hiermee blijf je top-of-mind bij de relatie. 

Originele geschenken die niet vergeten worden

Met een passend en zorgvuldig uitgekozen geschenk zal je niet snel vergeten worden door relaties. Door een cadeau te geven, dat dagelijks gebruikt kan worden blijf je top-of-mind bij de relatie.. 

Voordat we je helpen bij het vinden of samenstellen van het perfecte relatiegeschenk, willen we je eerst beter leren kennen. Zo kunnen we op zoek gaan naar een cadeau wat past bij jouw bedrijf, de relatie, de gelegenheid en de tijd van het jaar.

Relatiegeschenken trends 2022

Wil jij een origineel en duurzaam cadeau geven aan jouw zakenrelaties? Wij gaan mee met de laatste trends in de branche. Zo bieden wij jou altijd de nieuwste artikelen aan, die passen bij de wensen en behoeftes van de ontvangers. Denk aan draadloze opladers, bluetooth speakers, moderne drinkbekers, trolleys of gepersonaliseerde pennen. 

Op deze manier verras jij jouw relatie zeker met een nuttig kado.

Duurzame relatiegeschenken 

Een relatiegeschenk hoeft niet alleen leuk te zijn om te ontvangen, het kan ook nuttig en duurzaam zijn. Denk maar eens aan een uitwisbaar notitieblok of een thermobeker voor een koffie to-go. Handig om mee te nemen, leuk om te krijgen en goed voor het milieu! 

Relatiegeschenken met logo

Zorgen dat jouw klanten jou niet vergeten? Laat de geschenken bedrukken met een logo of boodschap. Promotieartikelen met een logo zijn handige producten om weg te geven aan (potentiële) klanten en relaties. Met originele, bedrukte relatiegeschenken zorg je ervoor dat niet alleen het cadeau niet snel vergeten wordt, maar ook de bedrijfsnaam blijft hangen bij de relatie. Wist je dat geschenken ter promotie onder acquisitiekosten vallen? Van deze zakelijke kosten mag je de btw volledig terugvragen.

Persoonlijke relatiegeschenken 

Wil je jouw zakenrelaties verrassen met een persoonlijk geschenk? Geef hen dan een cadeau met een persoonlijke boodschap of hun logo. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn tijdens de feestdagen, met een gepersonaliseerd etiket met de tekst “Fijne feestdagen” en het logo of de naam van de relatie. 

Bij Pol Promotion hebben we verschillende mogelijkheden voor de bedrukking van relatiegeschenken. Vooraf laten wij eerst een drukproef maken, zodat we zeker weten dat het geschenk naar wens is. Met onze leveranciers zorgen wij ervoor, dat jij jouw geschenk zo snel mogelijk in huis hebt. 

Meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen je hier graag meer over in een adviesgesprek in onze showroom in Alphen aan den Rijn

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en inspiratie voor 2022? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Zijn relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar?

Hoe zit het precies met de fiscale regels rondom relatiegeschenken? Betaal je btw over? En zijn relatiegeschenken fiscaal (deels) aftrekbaar? 

Voor relatiegeschenken, giften en cadeau’s heeft de belastingdienst speciale regelingen. Relatiegeschenken vallen onder de gemengde kosten, de snelle regel is dat 80% van de uitgaven hiervoor aftrekbaar zijn en 20% niet. Deze 20% wordt aan het einde van het boekjaar gecorrigeerd en opgeteld bij de winst.

Bespreek de mogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw originele relatiegeschenken? Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken in onze showroom. Ontvang je liever een bezoek bij jou op locatie? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.