activitytracker

Relatiegeschenken

Poll Promotion realiseert al ruim 30 jaar als professionele business-to-business partner passende oplossingen, voor het binden en boeien van relaties door middel van relatiegeschenken.

Met een relatiegeschenk versterk je de band met bestaande en nieuwe relaties. Een relatiegeschenk heeft vaak een lange levensduur. Met een passend en goed gekozen geschenk zal de boodschap langer blijven hangen en niet snel vergeten worden. Denk aan een geschenk wat iedere dag of regelmatig gebruikt wordt. In onze showroom in Alphen aan den Rijn vind je verschillende voorbeelden van luxe relatiegeschenken. Naast de artikelen in onze showroom kunnen wij nog meer aanbieden omdat wij met verschillende leveranciers samenwerken.

Om het perfecte relatiegeschenk uit te zoeken kiezen wij bij Poll Promotion voor een persoonlijke benadering. Daarom brengen wij een persoonlijk bezoek aan onze klant of nodigen wij onze klanten bij ons uit. Zo kunnen wij een passend advies geven die past bij de visie van het bedrijf.

Wij komen graag te weten wie jouw relaties zijn zodat wij een geschenk zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Er zijn verschillende momenten in het jaar om jouw relaties te laten weten dat je dankbaar bent voor jullie samenwerking. Denk hierbij aan Valentijnsdag, Kerst, Oud & Nieuw of een jubileum.

Trends
Wil jij een innovatief en duurzaam relatiegeschenk geven? Bij Poll Promotion gaan wij mee met de laatste trends in de branche en bieden wij jou altijd de nieuwste artikelen aan. Denk aan draadloze opladers, bluetooth speakers, moderne drinkbekers, trolleys of personaliseerde pennen. Op deze manier verras jij jouw relatie zeker!

Relatiegeschenken met logo
Zorgen dat jouw klanten jou niet vergeten? Laat dan je logo bedrukken op jouw relatiegeschenk. Vooraf laten wij eerst een drukproef maken, zodat jij zeker weet dat het geschenk naar wens is. Met onze vaste leveranciers zorgen wij ervoor dat jij jouw geschenk zo snel mogelijk in huis hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden van bedrukking. Wij vertellen je hier graag meer over in een adviesgesprek in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

Je kunt een geschenk ook persoonlijk laten bedrukken met de naam van de relatie. Denk hierbij aan een fles wijn met daarop een etiket met de naam van de klant of ander mooi luxe geschenk.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken in onze showroom. Ontvang je liever een bezoek bij op locatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en profiteer van onze jarenlange ervaring! Om inspiratie op te doen kun je ons volgen via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

0