Kerstpakket luxe Poll Promotion

Kerstpakketten 2021

Wil jij op de hoogte blijven van de kerstpakketten voor 2021? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij als één van de eerste op de hoogte van de trends voor dit jaar en kun je op tijd jouw kerstpakketten bestellen.

Poll Promotion is al ruim 30 jaar de specialist voor persoonlijke en originele kerstpakketten in Alphen aan den Rijn. Wat jouw wensen ook zijn, bij Poll Promotion denken we met jou mee en zorgen we er voor dat jouw werknemers of relaties een bijzonder kerstpakket of -geschenk ontvangen. Bij Poll Promotion kun je terecht voor traditionele, duurzame, gezonde, feestelijke, luxe of originele kerstpakketten met een persoonlijk tintje.

Persoonlijk kerstpakket
Wil je graag eens wat anders dan een kant-en-klaar kerstpakket en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een impressie van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Bij Poll Promotion heb je de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen, wat je budget ook is. In een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart en geven we advies op maat. Samen zoeken we de perfecte invulling van jouw kerstpakket uit. Wij hanteren geen minimale afnames.

Bij ons heb je de keuze uit kwalitatieve producten. Wil je een bedrukt artikel in het kerstpakket? Je hebt bij ons de keuze uit duizenden relatiegeschenken en producten die wij kunnen laten bedrukken naar eigen wens, zoals met een logo of kerstwens. Denk hierbij aan een goede fles wijn met een persoonlijk ontworpen etiket of een koffer met logo.

Kerstpakketten trends 2019
Inspiratieloos en weet je niet zo goed wat je dit jaar moet kiezen? Laat je dan inspireren door de laatste kerstpakketten trends van 2019. Dit jaar zien we veel duurzame producten terug. Ook zijn etenswaren nog steeds populair. Er is een ruime keuze uit luxe food producten maar ook gezonde snacks zijn in trek. Steeds vaker zien we dat werkgevers er ook voor kiezen om één mooi, luxe item in het kerstpakket te doen. Benieuwd naar alle kersttrends? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of volg ons via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Geef een cadeaubon
Wil je jouw werknemers zelf een kerstgeschenk laten uitkiezen? Denk dan eens aan een cadeaubon. Je bepaalt zelf het budget en geeft aan uit welke geschenken de medewerkers kunnen kiezen, de rest laat je aan ons over. Wij creëren een op maat gemaakte webshop waar ze de cadeaubon kunnen inwisselen. Aan de hand van punten kunnen ze één of meerdere cadeaus uitzoeken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Verpakking
Wil je jouw pakket niet in een standaard kerstdoos geven? Denk eens aan een trolley, rugzak, papieren cadeautas of ander leuk item om je kerstpakket in te verpakken. Wij pakken alle kerstpakketten zelf in zodat we zeker weten dat alles naar wens is. Wil je een originele verpakking maar heb je geen idee wat? Wij geven je graag advies!

Bel of mail ons om vrijblijvend een afspraak te maken in onze kerstshowroom!

Krijg hier alvast een indruk: