Kerstpakketten 2022: De leukste kerstgeschenken

Het einde van het jaar is in zicht. Om medewerkers te bedanken voor hun inzet, wil je ze verrassen! Maar wat geef je? Krijgt iedereen hetzelfde kerstpakket, geef je elk jaar hetzelfde geschenk, verras je met een uniek geschenk of laat je medewerkers zelf een cadeau uitzoeken? 

Poll Promotion is al ruim 30 jaar dé specialist voor persoonlijke en originele kerstpakketten in Alphen aan den Rijn. Wat de wensen ook zijn, bij Poll Promotion denken we met je mee en zorgen we er voor dat jouw werknemers of relaties een bijzonder kerstgeschenk ontvangen. 

Bij Poll Promotion kun je terecht voor traditionele, duurzame, gezonde, feestelijke, luxe of originele kerstpakketten met een persoonlijk tintje. Met een ruim assortiment aan producten, kunnen we tot wel 800 verschillende kerstpakketten samenstellen.

Originele kerstpakketten

Niets is leuker dan een kerstpakket ontvangen, iets wat je niet had verwacht, die anders is dan vorig jaar en past bij jou als persoon of bedrijf. Bij Poll Promotion bieden we je de mogelijkheid om persoonlijke, originele pakketten zelf samen te stellen. 

In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart, bespreken we het budget en geven we een advies op maat. Samen bekijken we wat de perfecte invulling is voor jouw originele cadeau. Uniek en passend bij jouw bedrijf en medewerkers. 

We hanteren bij Poll Promotion geen minimale afname. Zo is het mogelijk om voor iedere medewerker of relatie een origineel geschenk samen te stellen. 

Relatiegeschenken met logo’s of een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket? Je hebt bij ons de keuze uit duizenden relatiegeschenken en producten die wij kunnen laten bedrukken met een logo of kerstwens. Denk hierbij aan een goede fles wijn met een persoonlijk ontworpen etiket of een koffer met logo.

Duurzame kerstpakketten 

Een leuk, origineel kerstpakket dat ook nog eens goed is voor het milieu? Bij Poll Promotion hebben we een ruim aanbod aan duurzame kerstgeschenken gevuld met ecologisch verantwoorde en fairtrade producten. De afgelopen jaren zien we een verschuiving richting de duurzame pakketten en de feedback is erg positief. Past het bij jouw uitstraling? 

Denk aan een pakket met heerlijke, biologische lekkernijen zoals biologische hummus, biologische groentechips, mix voor worteltaart en een portable blender.

Een overzicht van de mogelijke inhoud van een duurzaam kerstpakket.
Een overzicht van de mogelijke inhoud van een biologisch kerstpakket.

Kerstpakketten trends 2022 

Ieder jaar zien we verschillende trends op het gebied van kerstgeschenken. Hier een overzicht van de populairste kerstpakketten voor 2022:

Trend #1: Het karaoke pakket 

Karaoke: een gezellige bezigheid voor een feestje met vrienden! Zeker nu we dit jaar tijdens de feestdagen weer met veel mensen samen mogen komen is een karaoke kerstpakket een populair pakket!

Trend #2: BBQ kerstpakket

Een all time favourite: het kerstpakket gevuld met BBQ essentials, zoals een Gusta barbecue, een stoer, leren schort, BBQ kookboeken en de beste bbq-saus. Het ideale kerstpakket voor medewerkers die dol zijn op koken. 

Trend #3: Het Escape Room Pakket 

Ga de challenge aan! Met een houten doos gevuld met heerlijke hapjes en drankjes geniet je van een avond vol spelplezier, gewoon bij je thuis! Ontcijfer het cijferslot en los de puzzels op de verpakkingen op.

Trend #4: Het Italiaanse pakket

Een all time favorite: het kerstpakket vol met lekkere etenswaren voor een gezellige borrelavond. Het Italiaanse pakket bestaat uit heerlijke Italiaanse snacks, drankjes en gezellige accessoires voor in huis.

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en inspiratie voor 2022? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij als één van de eerste op de hoogte van de trends voor dit jaar en kun je op tijd jouw kerstpakketten bestellen.

Zo geef je een leuk kerstpakket 

Kan je door de vele, verschillende kerstpakketten geen keuze meer maken welk pakket jij wilt geven dit jaar? Om je een handje te helpen geven we je 3 tips om medewerkers blij te maken met een verrassend kerstcadeau! 

Tip 1: Kies een pakket dat past bij jouw bedrijf 

Een kerstpakket is een weerspiegeling van jouw organisatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor een duurzaam kerstpakket. Vind je het belangrijk dat medewerkers niet alleen hard werken maar ook ontspannen, geef ze dan een relax-kerstpakket. 

Tip 2: Ken jouw medewerkers

Bestaat jouw bedrijf voor een groot deel uit mannen? Grote kans dat zij minder blij worden van een kerstpakket bestaande uit lekkere thee, een theemok en waxinelichtjes. 

Het is daarom goed om jouw medewerkers eens onder de loep te nemen. Waar worden ze blij van? Heb je een sportief team, of juist niet? Zijn het mannen of vrouwen? 

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde interesses. Daarom kan je er ook voor kiezen om meerdere versies van een kerstpakket te maken. Maak bijvoorbeeld een dames en heren versie, of een versie voor sporters, een culinair pakket en een relaxpakket. 

Tip 3: Durf het te vragen 

Als directeur sta je niet altijd direct in contact met het hele team. Terwijl medewerkers op de vloer hard werken, heb jij bijvoorbeeld afspraken met nieuwe medewerkers, aandeelhouders of partners. Doordat je niet op de vloer staat krijg je niet alles mee wat er besproken wordt. 

Daarom is het goed om te vragen wat jouw medewerkers leuk vinden, waar ze blij van worden en hoe je hen kan verrassen. Heb je geen tijd om het gesprek aan te gaan? Wijs dan twee collega’s aan die verantwoordelijk zijn voor het ophalen van informatie. Laat hen als informanten in het team uitzoeken waar medewerkers blij van worden. 

Tip 4: Een persoonlijk kado 

Hoe graag je ook zou willen, je kan niet verwachten dat iedere medewerker een ambassadeur van het bedrijf wordt. Een bedrukte dopper met de bedrijfsnaam zal daarom niet door iedereen enorm gewaardeerd worden. Heb je wel eens gedacht aan het personaliseren van een cadeau? 

Bij Pol Promotion is het mogelijk om bedrukte artikelen per stuk te bestellen. 

Denk bijvoorbeeld aan een dopper met de naam van de medewerker er op, in de huisstijl van de organisatie. Zo heeft iedere medewerker een uniek en persoonlijk kado. 

Tip #5: Laat medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen met een cadeaubon! 

Een uniek kado voor iedereen, waar iedereen blij mee is? Laat medewerkers zelf een kerstgeschenk uitzoeken! Met een cadeaubon bepaal jij het budget en uit welke geschenken gekozen kan worden en laat je de rest aan ons over. 

Een uniek geschenk voor iedereen

Wij creëren een op maat gemaakte webshop waar medewerkers de cadeaubon kunnen inwisselen voor een mooi cadeau. Aan de hand van punten kunnen ze één of meerdere cadeaus uitzoeken. Zo heeft iedere medewerker een geschenk waar hij of zij altijd blij mee is! 

Meer weten over de mogelijkheden voor kerstpakketten of cadeaubonnen? Neem dan contact met ons op.

Kerstpakketten bestellen 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kerstgeschenken voor jouw medewerkers of relaties? Neem een kijkje online bij onze kerstpakketten of kom langs in onze showroom in Alphen aan de Rijn. In onze showroom bespreken we de mogelijkheden en kan je zelf de kerstgeschenken samenstellen.