Een breed assortiment aan bedrijfskleding, van veiligheid tot nette colberts

Poll Promotion is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van professionele bedrijfskleding. Voor elke branche hebben wij een passende collectie werkkleding die wij naar wens kunnen aanpassen.

Uitgebreid assortiment

Bij Poll Promotion in Alphen aan den Rijn ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve bedrijfskleding. In ons assortiment vind je T-shirts, polo’s, caps, truien, jassen, broeken, overhemden, bodywarmers, sportkleding en accessoires. In onze showroom presenteren wij een deel van ons assortiment. Op zoek naar iets bijzonders of heb je zelf al kleding wat alleen nog bedrukt moet worden? Wij helpen je graag, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrukken en borduren

Al ruim 30 jaar werken wij samen met professionele drukkerijen en leveranciers om kwalitatieve bedrijfskleding te realiseren. Wij bieden verschillende druktechnieken aan zodat wij voor ieder budget een passend advies hebben. Denk hierbij aan zeefdruk, transferdruk, sublimatie en borduren. Per kledingstuk en materiaal kunnen wij bekijken welke techniek het beste past.

Voor het bedrukken bespreken wij wat de wensen zijn van de bedrukking of het borduurwerk. Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft grootte, kleuren en plaatsen. Liever een bezoek op locatie? Wij komen graag bij je langs. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Voordelen bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft voor werkgevers grote voordelen. De belangrijkste reden is het vergroten van de naamsbekendheid en het verbeteren van het bedrijfsimago. Stem daarom altijd jouw bedrijfskleding af op de huisstijl en kleuren van jouw bedrijf.

Praktische bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft ook een praktische functie. Wil jij de dagelijkse werkzaamheden van jouw personeel makkelijker maken? Bijvoorbeeld handige zakken waarin sleutels en andere tools kunnen worden opgeborgen. Of een schort zodat de kleding van jouw horecapersoneel schoon blijft. Ook veilige werkkleding voor jouw personeel die werkt op de bouwplaats door weer en wind is belangrijk. Voor iedere branche hebben wij passende bedrijfskleding.

Een eenduidige uitstraling van personeel kan bij klanten een gevoel opwekken van vertrouwen en kennis. Personeel is snel herkenbaar voor klanten en de drempel om ze aan te spreken wordt hiermee lager.

Ontdek de mogelijkheden

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van bedrijfskleding in Alphen aan den Rijn? Breng dan een bezoek aan de showroom van Poll Promotion. Neem contact met ons op voor een afspraak of  bel voor meer informatie naar 0172 614 916.

Relatiegeschenken Alphen aan den Rijn

Jouw bedrijf nog beter promoten? Bekijk dan ook eens assortiment relatiegeschenken. Van het bedrukken van pennen tot paraplu’s en talloze andere geschenken kun je terecht bij Poll Promotion.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie.