Slimme impressies met bedrukte promotieartikelen

Denk aan de merken die je persoonlijk het meest herinnert. Zij zijn degenen met die pakkende slogan, dat eigenzinnige kleine logo of die jingle die in je hoofd blijft hangen. Ervoor zorgen dat je bedrijf het eerste is waar je klanten aan denken als ze iets nodig hebben, is de sleutel tot een bloeiend bedrijf. Door promotionele artikelen te laten bedrukken kan je ervoor zorgen dat je merk dé aandacht krijgt die het nodig heeft.

Waarom laat je relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken?

Onderzoek bewijst de succesvolle impact van marketing met merkartikelen in elke industriesector. De meeste mensen die een gepersonaliseerde, bedrukt artikel ontvangen, hebben deze na jaren later nog steeds op hun bureau of in gebruik.

Top-of-mind

Door een cadeau te geven, dat dagelijks gebruikt kan worden blijf je top-of-mind bij klanten. Kortom het helpt om je bedrijf te promoten, grote klantloyaliteit te ontwikkelen en nieuwe leads te genereren. Bedrukte relatiegeschenken zoals bijvoorbeeld een promotionele pen, een sleutelhanger bedrukken met logo of een tas met opdruk van de slogan is een goede manier om je bedrijf op een slimme manier te promoten.

Impressies

Een promotioneel product wordt gemiddeld zo’n vijf maanden bewaard, goed voor gemiddeld zo’n 1.000 impressies per maand. Hoe nuttiger het bedrukte artikel is, hoe langer het wordt bewaard en hoe meer vertoningen het zal maken. De meest bruikbare items zijn tassen, kledingstukken en (reis)bekers.

Promotieartikelen slim gebruiken? 

Iedereen houdt van het idee om iets gratis te krijgen. Wanneer iets gratis is, zijn mensen ook eerder geneigd om dit met vrienden te delen zowel online als offline. Wanneer jouw persoonlijke relatiegeschenk wordt gedeeld, zal dit nog eens extra voor bereik zorgen. TIP: zet een social media actie op voor het bedrukte artikel en verdubbel de impressies van jouw merk! 

Wist je dat?

  • 83% van de mensen vindt het leuk om een gratis cadeau te krijgen.
  • 91% heeft minstens één promo-item in de keuken. 
  • 85% werd klant van een branded giveaway die ze ontvingen.

Deze cijfers zijn behoorlijk sterk. Investeren in het weggeven van promotieartikelen voor bijvoorbeeld evenementen, beurzen, productlanceringen, bedrijfskleding of zelfs ‘gewoon omdat’ is een eenvoudige manier om de naamsbekendheid te vergroten.

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en inspiratie voor het bedrukken van promotieartikelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij als één van de eerste op de hoogte.

Diverse relatiegeschenken 

Bij Poll Promotion hebben we een uitgebreid assortiment merkartikelen en promotionele producten die wachten op jouw merk om die finishing touch toe te voegen. Of het nu gaat om tassen, t-shirts, pennen of tassen, we hebben iets dat ervoor zorgt dat jouw merk eruit springt!

Promotieartikelen bedrukken

Bij Poll Promotions is het mogelijk om promotieartikelen of relatiegeschenken te personaliseren met een persoonlijke boodschap of logo van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een dopper bedrukken met jouw logo, notitieboekjes voorzien van een beeldmerk of een koffiemok bedrukken met een persoonlijke boodschap. 

De mogelijkheden van een artikel bedrukken zijn eindeloos. Wij helpen je graag bij het bepalen van de opdruk, het type geschenk wat je wilt laten drukken en de plek van de opdruk. Met ruim 30 jaar ervaring in het laten bedrukken van onze relatiegeschenken weten we precies hoe we jouw merk het beste in de spotlights kunnen zetten. 

Wil jij een relatiegeschenk bedrukken? We helpen je graag verder. 

Een persoonlijk geschenk 

Om het perfecte relatiegeschenk met logo uit te zoeken kiezen wij bij Poll Promotion voor een persoonlijke benadering. 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw originele relatiegeschenken? Bel of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken in onze showroom. Of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.